Beste leden,

We zijn het jaar begonnen met nogal wat veranderingen. Twee aftredende bestuursleden, Maurice en Jack en de nieuwe bestuursleden, Kitty en Bas.
Daarnaast hebben we Cees en Inge gevraagd om per 1 april te stoppen met het beheer van de bar. Inge vond het meteen goed, maar voor Cees was dit veel moeilijker. Begrijpelijk, als je bedenkt dat Cees en Inge 35 jaar lang de club bestierd heeft en deze heeft doen groeien tot de huidige omvang. Maar met de nodige nazorg helpen we Cees met afkicken.
Voor de bardiensten op zondag hebben we inmiddels een groep van 15 vrijwilligers, die, na een instructieronde over het betalingssysteem, de bardiensten verzorgen.
Als je als vrijwilliger bardienst hebt, mag je natuurlijk je eigen fanclub meenemen. Hierdoor zien we op zondag ook weer nieuwe gezichten in de club, die we daarmee in de stemming brengen om donateur te worden.
Op deze manier werken we er als bestuur aan om bij iedereen het clubgevoel weer inhoud te geven, onder het motto van “de Club van ons Allemaal”.
Het zeilseizoen is natuurlijk ook weer gestart met vooral de eerste clubtocht van de “Engelandvaarders”. Deze tocht was zeer geslaagd, omdat het weer veel beter was dan vorig jaar. Binnenkort een verslag op de site van deze tocht.
Ik wens u namens ons bestuur een goed vaarseizoen met mooie lopende winden.

Groet Cees